Om panelen
Panelen ägs av Bonnier Tidskrifter AB. Den administreras i samarbete med Cint som tillhandahåller den tekniska plattformen (CPX) för panelen. För mer information om Cint, se www.cint.com.

Kontakta oss
Om du inte hittar den information du söker kan du även få svar på dina frågor via Cints support eller skicka ett mail till bonnier_panel@goexcellent.com för att kontakta vår kundtjänst.

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du i Frågor & svar. Du kan även skicka ett mail till bonnier_panel@goexcellent.com om du behöver komma i kontakt med oss.

Ersättning
Du får alltid en ersättning för att svara på en undersökning. Ersättningen är baserad på undersökningens längd och beloppet står alltid i inbjudningsmailet. Oftast är undersökningarna 2 till 10 minuter långa och ger ungefär lika många kronor som minuter.

När du så småningom svarat på några undersökningar kan du föra över din ersättning till ditt PayPal-konto, få ett presentkort eller skänka pengarna till välgörenhet. Läs mer om dina ersättningsalternativ i våra Frågor & svar.

Skicka ett mail till bonnier_panel@goexcellent.com om du behöver ytterligare hjälp angående ersättningsfrågor.

Dina uppgifter
Som medlem i panelen godkänner du att dina uppgifter lagras i en databas. Uppgifterna behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204) och lämnas inte ut till någon extern part.