Mjölkfritt = gott och nyttigt! Här är recepten du måste prova!

Allt fler människor funderar över sitt mjölkdrickande och efterfrågan på alternativa drycker ökar. Den pågående trenden; att dricka mjölkfritt (växtbaserat), har blivit en livsstil  – även hos de som inte är känsliga för laktos. Det nya sättet att äta mjölkfritt är både sunt och hälsosamt. Mjölkfria produkter som ris-, mandel-, havre- och sojamjölk är goda att dricka som de är, användas i pannkaksmeten eller till frukostflingorna.

6 skäl att äta mjölkfritt:

  1. Innehåller inga transfetter.
  2. Laktosfritt.
  3. Kolestrolfritt.
  4. Inget komjölksprotein.
  5. Du får i dig en gynnsam fettprofil (med fleromättade fetter).
  6. Du sänker ditt kolestrolvärde.

Efter mandeldryckssuccéen är vi stolta över att presentera våra två nyheter: kokosdryck och cashewdryck. Drick de som de är eller tillsammans med gröt, flingor, cocktails eller smoothies.

Prova gärna några av våra recept!