Matkurser: dags att boka till våren!

Allt om Mat:s matlagningskurser är tillbaka. Gå våra populära matkurser och lär dig baka surdegsbröd, gjuta chokladpraliner och göra vårens finaste desserter.

Annonsen laddas.

Choklad. En kurs för chokladälskaren. Nobelkonditorn Magnus Johansson lär dig göra praliner och mousser.

Lördag 24 mars kl 9:30–12:30
Lördag 24 mars kl 14:30–17:30

Surdegsbröd. Allt om Mat:s Gunilla von Hedland och Charlotte Jenkinson lär dig baka flera typer av surdegsbröd.

Lördag 10 mars kl 09.30–12.30
Lördag 10 mars kl 14.30–17.30

Desserter. Vi lagar cheesecake, tarte och pannacotta och lär oss hur man gör en fin uppläggning. Magnus Johansson berättar om egna specialiteter som vunnit framgångar.

Lördag 5 maj kl 9:30–12:30
Lördag 5 maj kl 14:30–17:30

Läs mer och anmäl dig till vårens matkurser här.