Ljuvlig fiskgryta till helgen

Bjud hem vännerna till helgen. Servera en stor härlig fisk- och skaldjursgryta som mättar många. Chèvretoast med nötter och citron till förrätt väcker aptiten. Avslutningen blir vår lenaste vaniljkräm med knaprigt kaneltäcke.

Annonsen laddas.

Helgen närmar sig. Njut av en god festmeny hemma. Vi har stt ihop en meny som är enkel att laga och smakar underbart gott.

Förrätt: Grillad chèvretoast med rostade nötter och citron- och farinsockersirap är en pikant aptitretare som passar huvudrätten väl. Varm och krämig med god knaprighet från nötterna.

Huvudrätt: Fisk- och skaldjursgryra med tomat. Flera sorters fisk och blåmusslor samsas med krispiga grönsaker i den här smakrika och färgstarka grytan.

Efterrätt: Vaniljkräm med knaprigt kanel- och nöttäcke. Kaneltäcket kan göras i god tid och krämen mår bara bra av att stå i kylen över natten.

 

Grillad chèvretoast med rostade nötter och citron- och farinsockersirap
Grillad chèvretoast med rostade nötter och citron- och farinsockersirap
Grillad chèvretoast med rostade nötter och citron- och farinsockersirap

Fler menyer

Fler recept från Allt om Mat:s omtyckta menyer hittar du här.