FRUKT OCH GRÖNSAKER:

1 kilo små potatisar

800 g vitkål

1 gul lök

3 bananschalottenlökar

1 citron

1 ask gula körsbärstomater (250 g)

1 ask små kvisttomater (500 g)

250 g skogschampinjoner

1 kruka dill

1 påse salladsmix (70 g)

1 påse rucola (70 g)

1 stor påse bladspenat (250 g)

1 ask smörgåskrasse

2 vitlöksklyftor

FISK:

600 g vit fiskfilé, t ex kolja

KÖTT OCH CHARK:

500 g lammfärs

600 g kycklingfilé

80 g skivad prosciutto crudo

MEJERIVAROR, OST OCH ÄGG:

2 mozzarellaostar (à 125 g)

1 påse färskriven grana padano (100 g)

1 ägg

FRYST:

1 förpackning frysta gröna soja-bönor (250 g)

1 förpackning frysta lingon (225 g)

SKAFFERIVAROR:

4 msk ljus sirap

1 burk passerade tomater (400 g)

1 burk röd pesto (200 g)

2–4 ciabattabröd (beroende
på storlek)

250 g risottoris, t ex carnaroli

2 dl couscous

2 grönsaksbuljongtärningar

2 hönsbuljongtärningar

honung

balsamvinäger

oregano

smör

olivolja

salt

nymald svartpeppar