FRUKT OCH GRÖNSAKER:
1 kilo små potatisar
800 g vitkål
1 gul lök
3 bananschalottenlökar
1 citron
1 ask gula körsbärstomater (250 g)
1 ask små kvisttomater (500 g)
250 g skogschampinjoner
1 kruka dill
1 påse salladsmix (70 g)
1 påse rucola (70 g)
1 stor påse bladspenat (250 g)
1 ask smörgåskrasse
2 vitlöksklyftor
FISK:
600 g vit fiskfilé, t ex kolja
KÖTT OCH CHARK:
500 g lammfärs
600 g kycklingfilé
80 g skivad prosciutto crudo
MEJERIVAROR, OST OCH ÄGG:
2 mozzarellaostar (à 125 g)
1 påse färskriven grana padano (100 g)
1 ägg
FRYST:
1 förpackning frysta gröna soja-bönor (250 g)
1 förpackning frysta lingon (225 g)
SKAFFERIVAROR:
4 msk ljus sirap
1 burk passerade tomater (400 g)
1 burk röd pesto (200 g)
2–4 ciabattabröd (beroende
på storlek)
250 g risottoris, t ex carnaroli
2 dl couscous
2 grönsaksbuljongtärningar
2 hönsbuljongtärningar
honung
balsamvinäger
oregano
smör
olivolja
salt
nymald svartpeppar