GRÖNSAKER:

1 kilo små potatisar

500 g morötter 

400 g vitkål

2 paprikor, röd och grön

1 påse mâchesallad (70 g)

1 påse babyspenat (70 g)

1 påse salladsmix (100 g)

1 gurka

2 citroner

1 lime

1 apelsin

1 rödlök

1 knippa salladslök (125 g)

1 kruka dill

1 kruka koriander

250 g körsbärstomater

3 citrongräs 

1 röd chili, t ex spansk peppar

2 avokador

2 vitlöksklyftor

FISK:

600 g vit fiskfilé, t ex sej

400 g varmrökt lax

KÖTT OCH CHARK:

400 g nötfärs

600 g kycklingfilé

MEJERIVAROR, OST OCH ÄGG:

2 surdegspizzor (färdiga degbitar från Pop Bakery à 400 g)

1 burk pizzatomatsås (400 g)

1 påse riven prästost (150 g)

2 dl crème fraiche

1 ägg

SKAFFERIVAROR:

1 påse tacokryddmix (40 g)

2 msk kapris

1 burk kalamataoliver (300 g)

3 dl basmatiris

300 g pasta, t ex tagliatelle

strösocker

vitvinsvinäger

raps-/olivolja

japansk soja

dijonsenap

oregano

rosmarin eller timjan

salt

nymald svartpeppar