Foto: Magnus Carlsson
Huvudrätter - varmrätter
Morotssoppa med ingefära, jordnötssmör och fräst kikärtstopping
20 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Anna Kern
Köp hem 5
Potatissoppa med röda linser
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kyckling och fågel
Helstekt kyckling med senapssky och ljummen potatissallad
40 minuter + 11/4 timme i ugn
Foto: Anna Kern
Lamm
Grillade lammkotletter med mynta, vitlök och persilja
10 minuter + 2 timmar i kyl + 6 minuter på grillen
Övrigt
Tzatziki
Foto: Magnus Carlsson
Övrigt
Marinerad dovhjortytterfilé
15 minuter + 1 dygn marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Japanskt/koreanskt
Koreansk färs med krispig rödkål
20 minuter
Foto: Helén Pe
Förrätter
Sticky Wings – amerikanska kycklingvingar
25 minuter + 3 timmar -marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Indiskt
Helstekt tandoorikyckling med saffranscouscous och raita
1 timme + 1 timme marinering + 2 timmar i ugn
Grönsaker
Krämig ärt- och bönpasta med citron och parmesan
40 minuter
Foto: Annika Broman
Kyckling och fågel
Minestrone
45 minuter + 30 minuter i ugn + 1 1/2 timme kokning
Foto: Helén Pe
Fisk
Ca Lax La Vong – lax la vong
30 minuter + 2 timmar i marinad
Foto: Helén Pe
Grönsaker
Ca Tim Sot Tom – aubergine med räkor
15 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Gyllene lök- och quinoasoppa med gruyèretoast
25 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Lammgryta med aubergine och naanbröd
15 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Anna Kern
Övrigt
Semitorkade tomater
10 minuter + 6 timmar i ugn
Foto: Anna Kern
Övrigt
Tomatsås från Ligurien
15 minuter + 20 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Nasi goreng med quorn (vegetarisk!)
25 minuter
Foto: Per Ranung
Gryta
Vegetarisk curry
35 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Italienskt
Spagetti med räkor, chili och citron
10 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Grekiskt
Räk-saganaki
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gratäng
Moussaka
1 timme + 10 minuter koktid + 70 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Italienskt
Pasta vongole
30 minuter + 30 minuter i kyl