Foto: Anna Kern
Övrigt
Tomatsås från Ligurien
15 minuter + 20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gratäng
Moussaka
1 timme + 10 minuter koktid + 70 minuter i ugn
Foto: Thinkstock
Huvudrätter - varmrätter
Spagetti med köttfärssås
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Linssoppa med kokosströssel
30 minuter
Foto: Emma Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Krämig tomatsoppa med fröströssel
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Fredagsmat
Torskrygg med musselsås, sparrisbroccoli och saltrostad potatis
1 timme
Foto: Christina Sundien
Huvudrätter - varmrätter
Fänkålspizzor med gorgonzola
30 minuter + 30 minuter koktid + 12 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Ratatouille - så här lyckas du!
20 min + 25 min i ugn
Sås och marinad
Pepparsås
15 minuter
Foto: Holger Edström
Annonssamarbete
Boeuf bourguignon - så gör du klassikern med champinjoner och smålök
Foto: MAGNUS SKOGLÖF
Övrigt
Pumpasoppa med svamp – värmer gott på Halloween!
30 min
Foto: Helén Pe
Kalv
Helstekt kalvfilé med spetskål, tomat­majonnäs och potatis­kroketter
1 1/2 timme + 35 minuter i ugnen
Annonssamarbete
Viltköttbullar med tomatsås
45 minuter
Foto: Lina Eriksson
Gratäng
Klassisk lasagne – bästa receptet!
40 min + 40 min i ugnen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gryta
Recept på vegansk pulled aubergine Vindaloo
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Bönchili med guacamole, picklad lök och hemgjorda tortillabröd
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Enchiladas med oumph
20 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Tomatmajonnäs med rostad vitlök
15 minuter
Foto: Per Ranung
Tortillabröd med kyckling och picklade betor
20 minuter
Foto: Per Ranung
Övrigt
Pasta med räkor och rucola
15 minuter
Foto: Lars Paulsson
Huvudrätter - varmrätter
Burgundisk köttgryta (klassiskt fransk)
Foto: Emmy Lundström
Övrigt
Korv med bröd och hemlagad topping
1 timme
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Mexikansk quorngryta med svarta bönor
20 minuter