Foto: Magnus Carlsson
Huvudrätter - varmrätter
Morotssoppa med ingefära, jordnötssmör och fräst kikärtstopping
20 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Anna Kern
Köp hem 5
Kyckling med ljummen linssallad
30 minuter
Foto: Per Ranung
Buffémat
Ricotta- och gräslökspaj med tomatsallad
25 minuter + 30 minuter i frys + 35 minuter i ugn
Foto: Lennart Weibull
Kyckling och fågel
Club sandwich
30 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Övrigt
Marinerad dovhjortytterfilé
15 minuter + 1 dygn marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Lammytterfilé och ”pulled lamb” med svamp, persiljerot och fikon
1 timme + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Paj med spenat och feta
15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Pestofylld kyckling med risoni- och blomkålsrisotto
40 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Annika Broman
Kyckling och fågel
Minestrone
45 minuter + 30 minuter i ugn + 1 1/2 timme kokning
Foto: Anna Kern
Övrigt
Semitorkade tomater
10 minuter + 6 timmar i ugn
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Tomatsallad med räkor och dragon
20 minuter
Foto: Anna Kern
Förrätter
Tomatflan
15 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Övrigt
Tomatsås från Ligurien
15 minuter + 20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Pasta med grönkål, fetaost och chili
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Grekiskt
Räk-saganaki
30 minuter
Foto: Åsa Dahlgren
Övrigt
Hemgjorda tortillachips med het salsa
20 minuter
Foto: Åsa Dahlgren
Övrigt
Filokorgar med guacamole
40 minuter + 6 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Vegetarisk salladstaco med oumph
20 minuter
Foto: Thinkstock
Huvudrätter - varmrätter
Spagetti med köttfärssås
Övrigt
Linguinepasta med hjärtmusslor och ricotta
Foto: Emma Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Krämig tomatsoppa med fröströssel
20 minuter
Foto: Helén Pe
Köp hem 5
Kikärtsbollar med halloumi och matvetesallad
30 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Tortilla med pulled pork och rödkålssallad 
30 minuter