Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kyckling och fågel
Helstekt kyckling med senapssky och ljummen potatissallad
40 minuter + 11/4 timme i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Sås och marinad
Hummus
10 min
Foto: Anna Kern
Buffémat
Minifrittata med nässelchips
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Huvudrätter - varmrätter
Morotssoppa med ingefära, jordnötssmör och fräst kikärtstopping
20 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Emmy Lundström
Övrigt
Örtsallad med cantaloupe
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Krämig kycklingtagliatelle med portabellosvamp och dragon
30 minuter
Foto: Anna Kern
Övrigt
Svensk caesarsallad med primörer, västerbotten och kavringkrutonger
40 minuter
Foto: Anna Kern
Lamm
Grillade lammkotletter med mynta, vitlök och persilja
10 minuter + 2 timmar i kyl + 6 minuter på grillen
Foto: Per Ranung
Buffémat
Ricotta- och gräslökspaj med tomatsallad
25 minuter + 30 minuter i frys + 35 minuter i ugn
Övrigt
Tzatziki
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Tarte flambée med sparris och salladslök
40 minuter + 40 minuter jäsning
Foto: Lennart Weibull
Kyckling och fågel
Turkey sandwich
15 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Lennart Weibull
Kyckling och fågel
Club sandwich
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Skagensill med pepparrot
15 minuter + 1 dygn att dra
Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Färskpotatissallad med äpple, lök, dill och krasse
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Rostade morötter med örtaioli, pocherat ägg och krutonger
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Citrussallad med lax
20 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Lammytterfilé och ”pulled lamb” med svamp, persiljerot och fikon
1 timme + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Huvudrätter - varmrätter
Sallad med snabbgravad lax och räkor
30 minuter + tid för gravning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Fyllda ägghalvor med picklade senapsfrön
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Ägg fyllda med räkor och löjrom
30 minuter
Foto: Anna Kern
Förrätter
Nubberöra
45 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Pepparsill
15 minuter + 2 dygn i kyl