Foto: Lennart Weibull
Kyckling och fågel
Club sandwich
30 minuter
Foto: Stewen Quigley
Franskt
Valnötssoppa – Soupe à la noix
30 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Fredagsmat
Kalvråbiff med våriga örter, sparrissallad och primörrödbeta
30 minuter
Foto: Emma Eriksson
Mackor
Stekta kalkonsmörgåsar
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Svampsoppa
35 minuter
Foto: Peter Carlsson
Gourmet och lyx
Hjortstek med betsallad
50 min+1 dygn att dra+1 timme och 25 min i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Övrigt
Fattiga riddare
20 minuter + 20 minuter för smeten att svälla
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Saltbakade rödbetor med chèvre, pinjenötter och grönkål
30 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Jordärtskockssoppa med rostade blomkålsbuketter
25 minuter
Foto: Emmy Lundström
Mackor
Grillad bruschetta med buffelmozzarella, nektarin och salvia
20 minuter
Foto: Per Ranung
Näringsberäknat
Broccoli- och fetaostbiffar med citronyoghurt
25 minuter
Foto: Per Ranung
Lunch
Picknicksallad
45 minuter
Foto: Lisa Björner
Mackor
Bondbönsbruschetta med mynta
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Bönor niçoise, krämigt ägg, kapris- och sardellsmör
40 minuter
Foto: Malin Hoelstad
Lunch
Ploughman’s Lunch
10 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Grilla
Vedrökt kryddig fläskkarré och krämig äppel- och kålrabbisallad
30 minuter + 1 1/2 timme på grillen + 30 minuter för köttet att vila
Foto: Stewen Quigley
Kyckling och fågel
Kycklingleversallad – Salade de foies de volaille
40 minuter
Foto: Per Ranung
Mackor
Mackor med tonfiskröra
20 minuter
Foto: Per Ranung
Övrigt
Parmesantoast med örter, tomater och ägg
25 minuter
Foto: Per Ranung
Kyckling och fågel
Kyckling­filéer med valnötshonung, grillad grönsakssallad och chèvre
25 minuter + 25 minuter på grillen.
Foto: Ulrika Pousette
Grilla
Citrongrillad tonfisk med fänkålssallad och nobisdressing
50 minuter + 30 minuter i kyl
Foto: Lina Eriksson
Köp hem 5
Svamp- och kycklinglevermacka
30 minuter
Grönsaker
Chèvre chaud med smörslungade kantareller och syltad rödlök
30 min