Foto: Helén Pe
Förrätter
Sticky Wings – amerikanska kycklingvingar
25 minuter + 3 timmar -marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Grönsaker
Endiv med linssallad
10 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Övrigt
Kanapéer med krämig kungskrabba
20 minuter
Fisk
Laxgryta med saffran och räkor
Foto: Susanne Almers
Förrätter
Asiatiska vårrullar
Foto: Matilda Lindeblad
Kalv
Höstgryta med lägg, vita bönor, karljohanssvamp och mandelpotatis
Soppa
Tomatsoppa med crostini
30 min
Foto: Lisa Björner
Fest
Cruditéer
10 min
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Bönsoppa
15 min+5 timmar i ugn/4 timmar i Slow Cooker
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
”Söt caponata” till ost
35 min
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Waldorfsallad med knaperstekt majskycklingfilé och Sivans Svecia
30 min
Foto: Ulf Svensson
Grilla
Grillade köttfärsbiffar med bönsallad
Foto: Ulrika Pousette
Grilla
Coleslaw med fänkål
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Bbq-sås till revbensspjäll
Foto: Ulf Svensson
Fest
Kycklinggryta med bacon
Foto: Ulf Svensson
Gourmet och lyx
Bloody Mary Oyster Shooter
Foto: Svante Sjöstedt
Fisk
Pankofriterad sejfilé med saffransaioli
Foto: Holger Edström
Kyckling och fågel
Bönsoppa med kyckling och ajvar
Foto: Åsa Dahlgren
Grönsaker
Gumbogryta
ca 40 minuter
Foto: Svante Sjöstedt
Buffémat
Zucchinirullar med prästost
Foto: Stefan Wettainen
Grönsaker
Bönsoppa
Foto: Ulf Svensson
Fisk
Potatisstekt sjötunga med skaldjurs och bönsalsa och bouillabaissevinägret
Foto: Stefan Almers
Gourmet och lyx
Grillad entrecôte med Bloody Mary-sås