Foto: Magnus Carlsson
Gryta
Linsgryta med kokosmjölk, pumpa och spenat
25 minuter + 25 minuter koktid
Foto: Anna Kern
Köp hem 5
Kyckling med ljummen linssallad
30 minuter
Brunch
Spenatvåfflor med kallrökt lax och picklad rödlök
40 minuter
Foto: Helén Pe
Indiskt
Helstekt tandoorikyckling med saffranscouscous och raita
1 timme + 1 timme marinering + 2 timmar i ugn
Foto: Ulrika Posette
Frukost
Smoothie med svarta vinbär och gurkmeja
10 minuter
Foto: Per Ranung
Köp hem 5
Gnocchi med svamp och spenat
15 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Fredagsmat
Kalvråbiff med våriga örter, sparrissallad och primörrödbeta
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Spenatpannkakor med kyckling- och edamameröra
40 minuter
Foto: Per Ranung
Gourmet och lyx
Laxburgare med räkor, picklad salladslök och wasabimajonnäs
25 minuter
Foto: Jonny Lind
Övrigt
Quinoasallad med granatäpple, pekannötter, chèvre och spenat
25 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Kyckling med apelsin i sötstark srirachasås, stekt ris och yoghurt
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Förrätter
Grön ärtsoppa med mynta
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Huvudrätter - varmrätter
Ugnsbakad lax med pepparrots-crème fraiche och dillstekt potatis
25 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Glutenfritt
Italiensk grönsakssoppa med pistou
15 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Misoramen – japansk nudelsoppa
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Susanna Rosén
Gryta
Grönsaksgryta med tofu och nudlar
30 minuter
Foto: Emmy Lundström
Bröllop
Bröllopspizza med två smaker
45 minuter + 30 minuter jäsning + 30 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Matig laxsallad
15 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Malin Hoelstad
Huvudrätter - varmrätter
Bubbles and Squeak
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Tendon
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Grönsaker
Spenatsallad med sesam
20 minuter
Foto: Fanny Hansson
Huvudrätter - varmrätter
Spenatsoppa med ostronskivling och västerbottenschips
30 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Fanny Hansson
Japanskt/koreanskt
Nudelsoppa med marinerad tofu, sötpotatis och svamp
20 minuter + 50 minuter för tofun att ligga i press och marineras + 25 minuter i ugn