Foto: Magnus Carlsson
Övrigt
Marinerad dovhjortytterfilé
15 minuter + 1 dygn marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Grönsaker
Ca Tim Sot Tom – aubergine med räkor
15 minuter + 30 minuter koktid
Foto: MAGNUS SKOGLÖF
Övrigt
Pumpasoppa med svamp – värmer gott på Halloween!
30 min
Foto: Ulrika Pousette
Förrätter
Pumpa- och morotssoppa - supergod soppa till Halloween
30 min
Foto: Holger Edström
Förrätter
Pumpasoppa med chorizo
Foto: Per Ranung
Övrigt
Vardagsramen med tofu och ägg
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Gazpacho
Foto: Lisa Björner
Fest
Asiatisk biffsallad med ingefära, glasnudlar och sockerärter
30 min
Huvudrätter - varmrätter
Asiatiskt viltskav
20 min
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Fiskkakor med smak av Vietnam
25 min
Buffémat
Grillad lax med senapsfrörub - perfekt brytning mellan sött och hett
40 min
Foto: Caroline Eriksson
Grönsaker
Gadogado – indonesisk sallad med jordnötssås
45 min
Fisk
Pontus fisk- och skaldjursgryta – lyx från havet!
50 min
Foto: Thinkstock
Huvudrätter - varmrätter
Vegetarisk linscurry
Foto: Agneta Thorsèn
Gourmet och lyx
Krabbsoppa
Foto: Ulrika Pousette
Dressing
Sesampanerad kyckling med sojadipp
30 min + 30 i kylen
Foto: Ulf Svensson
Fisk
Fiskgryta med rostad butternut - gör så här
Foto: Carina Gran
Huvudrätter - varmrätter
Lammcurry med kryddigt kokossmul
30 min + 40 min koktid
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Krämiga kokosnudlar med blåmusslor, räkor och stekt gös - gott ikväll
1 timme
Foto: Ulrika Ekblom/Söderberg agentur
Efterrätt och dessert
Vit chokladkräm med havtorns- och mangosallad
30 min + 1 timme i kylen
Foto: Per Ranung
Buffémat
Chokladknyten med apelsindipp
30 min
Foto: Lina Eriksson
Fläskkött
Dumplings med fläsk och plommonsås
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Marinerad lammentrecôte med pistasch-aioli och saltrostad färskpotatis
40 min + 15 min i ugn