Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Skagensill med pepparrot
15 minuter + 1 dygn att dra
Foto: Helén Pe
Förrätter
Sticky Wings – amerikanska kycklingvingar
25 minuter + 3 timmar -marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Grönsaker
Rau Muong Xao Nam Huong – vattenspenat stekt med shiitake
1 timme
Foto: Katja Ragnstam
Svamp
Mushroom rolls med tryffelmajonnäs och friterad lök
45 minuter
Foto: Lisa Björner
Italienskt
Pasta vongole
30 minuter + 30 minuter i kyl
Foto: Åsa Dahlgren
Övrigt
Rödbetsplättar med getost, valnötter och rucola
25 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Fredagsmat
Kalvråbiff med våriga örter, sparrissallad och primörrödbeta
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Fredagsmat
Torskrygg med musselsås, sparrisbroccoli och saltrostad potatis
1 timme
Foto: Christina Sundien
Huvudrätter - varmrätter
Risotto med bönor och karljohansvamp
30 minuter
Foto: Helén Pe
Fläskkött
Suon Rim Kam - kamben med apelsin
20 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Lisa Björner
Gourmet och lyx
Gratinerad hummer med avokadosallad
20 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Gang garee gai – kycklingcurry från Thailand
Foto: Ulrika Pousette
Sås och marinad
Svampsmör
15 minuter
Foto: Lina Eriksson
Fisk
Lax med tamarindglaze och morots- och gurksallad
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Lavasaltgravad torskrygg med bläckfisk, spenat och beurre blanc
40 minuter + 12 timmar gravning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gourmet och lyx
Ostron med lavasalt och rödvinsvinägrett
20 minuter
Foto: Peter Carlsson
Gourmet och lyx
Hjortstek med betsallad
50 min+1 dygn att dra+1 timme och 25 min i ugn
Foto: Joel Våreus
Gratäng
Fransk Jansson
30 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Savojdolmar med gräddkokt kål och svamp
40 minuter
Annonssamarbete
King prawns i kryddig tomatsås med saffransris
45 min
Foto: Anna Kern
Lamm
Lammkoftas med ingefära
20 minuter
Foto: Anna Kern
Fisk
Saffranssill med apelsin och chili
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kött
Kvarngrynsotto med kronärtskocka, ryggbiff och örtiga vita bönor
50 minuter