Brunch
Spenatvåfflor med kallrökt lax och picklad rödlök
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Färskpotatissallad med äpple, lök, dill och krasse
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Fyllda ägghalvor med picklade senapsfrön
30 minuter
Foto: Anna Kern
Förrätter
Nubberöra
45 minuter
Foto: Anna Kern
Lax
Laxröra
10 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Paj med spenat och feta
15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Kycklingfärsbiffar med senapssky och krossad potatis
45 minuter
Foto: Helén Pe
Indiskt
Helstekt tandoorikyckling med saffranscouscous och raita
1 timme + 1 timme marinering + 2 timmar i ugn
Foto: Lisa Björner
Fest
Parmesanchips med citronkräm och löjrom
15 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Fisk
Löjromspizza med västerbottensost och picklad lök
10 minuter +  20 minuter för löken att stå + 10 minuter i ugn
Foto: Åsa Dahlgren
Buffémat
Miniomeletter med grön sparris, rödlök och skogschampinjoner
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Fest
Steamed buns med halstrad tonfisk och srirachamajonnäs
1 timme + 1 1/2 timme jäsning + 6 minuter ångning
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Krispig thaisallad med kyckling
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Vegetarisk salladstaco med oumph
20 minuter
Foto: Annika Broman
Korv och chark
Krämig rotfruktspytt
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Köp hem 5
Kikärtsbollar med halloumi och matvetesallad
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Kyckling och fågel
Kyckling med saffranshollandaise och grönsaks- och chorizofräs
30 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Tortilla med pulled pork och rödkålssallad 
30 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Ugnspannkaka med broccoli, blue cheese och solrosfrön
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Fisk
Het tonfiskröra med crostini
10 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Oxfilé med varm tomatsallad och tryffelbearnaise
25 minuter
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Vegetarisk sill i skärgårdsröra
15 minuter + 15 minuter marinering
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Västerbottenspaj med löjrom och crème fraiche
20 min + 30 min för paj degen att vila + 40 min i ugn