Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Långjäst vörtbröd med tranbär
20 minuter +  5 timmar jäsning + 40 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Jul
Vörtbröd
Foto: Joel Wåreus
Jul
Minivörtbröd
20 minuter + 1 1/2 timmes ­jäsning + 13 minuter i ugn
Foto: Helen Pé
Korv och chark
Bröd med korv och kantarell- och pepparrotsröra
30 minuter + 40 minuter jästid + 12 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Matbröd
Grovt bröd med filmjölk
10 minuter + 1 timme i ugnen
Foto: Ulrika Ekblom
Jul
Mustbröd
30 min + 70 min jästid + 40 min i ugnen
Frukost
Nattjästa frukostbullar med aprikoser och valnötter
15 min + 12 timmar i kylen + 30 min jäsning + 15 min i ugnen
Foto: Agneta Thorsèn
Husmanskost
Skånsk kavring
Foto: Ulrika Pousette
Jul
Knäckebröd med honung och fänkål
Foto: Ulrika Pousette
Jul
Julknäckebröd
Foto: Ulf Svensson
Matbröd
Ljust knäckebröd med vetekross
Foto: Ulf Svensson
Övrigt
Frukostbröd – saftiga och hållbara
Foto: Ulrika Ekblom
Bakning
Hårt tunnbröd från Växbo
45 min + 45 min jäsning + ca 6 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Sesamknäcke
1 timme och 15 min + 30 min jäsning + 6 min i ugn
Brunch
Baka ett segt och saftigt bröd med kummin och kornkross till helgfrukosten
30 min + 70 min jäsning + 12 min i ugn
Foto: Eva Hildén Smith
Frukt och bär
Mörkt bröd med torkade aprikoser
10 min + 1 timme + 10 min i ugn
Foto: Ulf Svensson
Matbröd
Fruktbröd
Foto: Lina Eriksson
Barn och familj
Gult knäckebröd
Foto: Ulf Svensson
Matbröd
Potatisbröd med kapris och grönpeppar
Foto: Joel Wåreus
Bakning
Veteknäcke
Foto: Holger Edström
Jul
Fänkålsbröd
Foto: Ulf Svensson
Matbröd
Julbröd från Småland
Foto: Holger Edström
Övrigt
Birgits råghjärtan