Fisk
Gubbröra
15 min
Foto: Magnus Carlsson
Gryta
Linsgryta med kokosmjölk, pumpa och spenat
25 minuter + 25 minuter koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Pepparsill
15 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Purjolöksgravad lax med senapscrème och ättiksgurka
40 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Svamp- och fläskfyllda kycklingklubbor med selleristomp och messmörsås
30 minuter + 35 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Potatis- och blomkålssoppa
25 minuter
Foto: Lina Eriksson
Köp hem 5
Falukorv i ugn – med äpple, purjolök och kålrotsstomp
Foto: Ulrika Ekblom
Lax
Baguettesnittar med rökt lax och asiatisk coleslaw
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Soppa
Ramen grundrecept
40 h + 4 h koktid
Annonssamarbete
Cannelloni med kantarellost
20 min + 20 min i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Japanskt/koreanskt
Kyckling ramen
30 minuter
Foto: Björn Tesch
Pasta
Pasta med räkröra
15 minuter + 10 minuter
Foto: Lars Paulsson
Huvudrätter - varmrätter
Burgundisk köttgryta (klassiskt fransk)
Foto: Eva Hildén Smith
Huvudrätter - varmrätter
Kryddstekt ankbröst med sötpotatispuré och grönsaker i ostronsås
1 timme + 35 minuter i ugn
Foto: Fanny Hansson
Huvudrätter - varmrätter
Grön blomkålssoppa med ädelost och pinjenötter
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Gäddfärsqueneller med julienner och kräftsås
1 timme
Foto: Lina Eriksson
Förrätter
Potatis- och purjolöksrösti med lax och dillost
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Nürnbergerkorv och lammkorv med äppelsenap och surkålsslaw
15 minuter
Foto: Lina Eriksson
Förrätter
Gratinerade ostron
20 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Laxfilé i ugn med sesampurjo och varm soja
10 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Jakpb Fridholm
Övrigt
Dillsyrade grönsaker
20 minuter + 15 minuter marinering
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Kotletter med linser, fänkål och citron
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Färsbiffar med riven rödbeta och ärtpesto
25 minuter