Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Rabarberbullar
50 min + 2 1/2 h jäsning + 15 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Choklad
Chokladbiskvier
30 minuter + 12 minuter i ugn + tid i kylen
Efterrätt och dessert
Semmelkladdkaka
15 min + ugn
Efterrätt och dessert
Minisemlor
45 min + 80 min jäsning + 8 min i ugn
Foto: Lisa Björner
Jul
Saffranskaka med mandelmassa och ingefärspäron
25 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Jul
Mördegskakor med maräng
20 minuter + 10 minuter i frys + 30 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Jul
Pistaschcroissanter
20 minuter + 15 minuter i ugn
Kakor och bullar
Saffransbullar med mandelmassa
Foto: Emma Eriksson
Kakor och bullar
Blåbärsbullar
30 minuter + 1 timme jäsning + 10 minuter i ugn
Jul
Lyxiga lussebullar med kesella
Foto: Ulrika Ekblom
Frukt och bär
Päronpaj med ingefära
30 minuter + 30 minuter i kyl + 40 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Karlsbaderkrans - så gör du den perfekta kransen!
40 min + 2 1/2 timme jäsning + 25 min i ugn
Foto: Annika Broman
Glutenfritt
Citronbiskvier med Galliano
50 minuter + 15 minuter i ugnen + 30 minuter i kylen
Foto: Lina Eriksson
Kakor och bullar
Vanilj- och jordgubbsbullar
1 timme + 2 timmar -jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Semmeldonuts
30 minuter + 1 timme och 20 minuter jäsning + 2 minuter fritering
Foto: Charlie Drevstam
Buffémat
Swirlig moussetårta
40 minuter + 15 minuter i ugn + 8 h i frysen + 5 h i kyl
Foto: Charlie Drevstam
Efterrätt och dessert
Aprikos- och mandelpaj
30 minuter + 3 h i kyl + 40 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Bakning
Amerikansk äppelpaj med mandel, kanel och kardemumma
30 minuter + 30 minuter för degen att vila + 50 minuter i ugn
Foto: Magnus Skoglöf
Choklad
Biskvi med chokladsmörkräm och hasselnötter
45 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Rabarbercupcake med mynta och kardemummakräm
40 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Brioche med mandelfyllning
30 minuter + 2 timmar jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Sommarkaka med mandelmassa och nektarin 
10 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Krusbärskompott med mandelbiskvier
25 minuter + 8 minuter i ugn