Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Lammytterfilé och ”pulled lamb” med svamp, persiljerot och fikon
1 timme + 2 1/2 timmes koktid
Foto: PER RANUNG
Huvudrätter - varmrätter
Kryddigt lamm med rostade rötter, bovete och ostkräm
40 min + 30 min i ugnen
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Lammfilé med plommon- och bulgursallad och labneh
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Jakob Fridholm
Lamm
Lammytterfilé med höstgrönsaker, dragonbuljong och riven pepparrot
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Holger Edström
Bröllop
Lammytterfilé med bönragu, portvins- & murkelsås
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Lammspett med vit bönhummus, grillade grönsaker och libabröd
30 min
Foto: Skovdal & Skovdal
Grilla
Grillspett med lamm
40 min
Foto: Inge Skovdal
Fest
Lammspett med karljohanssvamp, rosmarin och tryffelolja
35 min + 2 timmar marinering
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Huvudrätter - varmrätter
Lamm tandoori sizlar
50 min + 1 dygn i marinadDavis
Foto: Jenny Grimsgård
Lamm
Lammytterfilé med potatis och romescosås
30 min
Foto: Sidsel Clement
Huvudrätter - varmrätter
Lammfilé med päron i äppelsky
20 min
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Lammspett med kanel- och ingefärsmarinad
Foto: Per Magnus Persson
Huvudrätter - varmrätter
Lammytterfilé på svartrotsbädd
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Lammytterfilé med rödvinssås, krämiga vita bönor och kantareller
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Murkelfärserad lammytterfilé med portvinssky, primörer och lammkorv
Foto: Bo Ingvar Jönsson
Huvudrätter - varmrätter
Grillade provencemarinerade lammfiléer och merguez
Foto: Agneta Thorsèn
Fest
Dillpestobakad lammfilé
Foto: Stefan Almers
Gourmet och lyx
Lammfilé med primörer, toppmurklor och nässelvelouté
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Getostfylld lammytterfilé med örtbalsamico
Foto: Agneta Thorsèn
Lamm
Kryddstekt lammytterfilé med potatis, äpple, kantarellragu och citronsyrad lök
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Lammytterfilé à la moutarde
Foto: Ulf Svensson
Fest
Marinerad lammytterfilé på spett
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Vitlöks- och rosmarinmarinad till lamm