Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kyckling och fågel
Helstekt kyckling med senapssky och ljummen potatissallad
40 minuter + 11/4 timme i ugn
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Krämig kycklingtagliatelle med portabellosvamp och dragon
30 minuter
Foto: Helén Pe
Köp hem 5
Nästan-caesar med rostad sötpotatis
30 minuter
Foto: Helén Pe
Förrätter
Sticky Wings – amerikanska kycklingvingar
25 minuter + 3 timmar -marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Indiskt
Helstekt tandoorikyckling med saffranscouscous och raita
1 timme + 1 timme marinering + 2 timmar i ugn
Foto: Björn Tesch
Kyckling och fågel
Kycklinggryta med chèvre och sparris
30 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Spenatpannkakor med kyckling- och edamameröra
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Kyckling och fågel
Kyckling- och broccolipizza
10 min + 15 min i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Kongbiji jjigae – koreansk gryta med kimchi och sojabönor
40 minuter + 12 timmars blötläggning
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Shui zhu niurou – flankstek från Sichuan
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Lammgryta med chili, äpple och valnötter
40 minuter + 1 timme kokning
Foto: Per Ranung
Köp hem 5
Kycklingbröst stekt med salvia och sötpotatispuré
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Dillkyckling
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kött
Kvarngrynsotto med kronärtskocka, ryggbiff och örtiga vita bönor
50 minuter
Foto: Helèn Pe
Huvudrätter - varmrätter
Örtstekt fläskkotlett med variation på broccoli och sparris
30 minuter
Foto: Helén Pe
Köp hem 5
Smörstekt kyckling med rostad potatis och sås på apelsin och habanero
30 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Kyckling och fågel
Gräddbakad fylld kyckling med västerbottenspotatis
20 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Magnus Skoglöf
Kyckling och fågel
Helstekt kyckling med rotfrukter och sky
40 min+2 timmar 35 min i ugn
Foto: Per Ranung
Förrätter
Grön ärtsoppa med mynta
15 minuter
Foto: Per Ranung
Kyckling och fågel
Harissakyckling med karamelliserade morötter och fetaost
40 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Huvudrätter - varmrätter
Cassoulet med kycklinglår, vita bönor och korv
2 timmar + 12 timmars blötläggning
Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Asiatisk soppa med sötpotatis, kokosmjölk och koriandersalsa
30 minuter
Fest
Flygande Jakob – så gör du klassikern