Foto: Magnus Carlsson
Huvudrätter - varmrätter
Morotssoppa med ingefära, jordnötssmör och fräst kikärtstopping
20 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Helén Pe
Övrigt
Rabarberchutney
20 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Cypriotiska oliv- och halloumibröd
45 minuter + 30 minuter jäsning + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Glasnudelwok med räkor och dressing av brynt smör och soja
20 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Övrigt
Minitacos med citronrostade grönsaker och srirachamajonnäs
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Potatis och rotfrukter
Bakad sötpotatis med fetaoströra och koriander 
15 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Åsa Dahlgren
Övrigt
Filokorgar med guacamole
40 minuter + 6 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Grönsaker
Ugnsbakade morötter med dukkah och naanbröd
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Förrätter
Papadam med curryhummus, gemsallad, snackgurka, mynta och koriander
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Fest
Steamed buns med halstrad tonfisk och srirachamajonnäs
1 timme + 1 1/2 timme jäsning + 6 minuter ångning
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Ceviche på pilgrimsmusslor
20 minuter + 30 minuter marinering
Fredagsmat
Halstrad tonfisk (tonfisktataki) med nudlar i kokosbuljong
35 min
Foto: PER RANUNG
Huvudrätter - varmrätter
Kryddigt lamm med rostade rötter, bovete och ostkräm
40 min + 30 min i ugnen
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Linssoppa med kokosströssel
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Gryta
Linsgryta med blomkål och curry
30 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Tortilla med pulled pork och rödkålssallad 
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Korianderdressade palsternackor med stekt lax och limesås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Halloween
Hummertacos
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Halloumiburgare med pumpapuré och krispig gurksallad
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Shui zhu niurou – flankstek från Sichuan
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Indisk äggcurry
20 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Gang garee gai – kycklingcurry från Thailand
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Lammfärspizza med mynta och yoghurtsås
45 minuter + 1 timme jäsning + 20 minuter i ugn