Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Rabarberbullar
50 min + 2 1/2 h jäsning + 15 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Tarte flambée med sparris och salladslök
40 minuter + 40 minuter jäsning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Cypriotiska oliv- och halloumibröd
45 minuter + 30 minuter jäsning + 30 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Matbröd
Kaninbröd
30 minuter + 30 minuter jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Italienskt
Focaccia Pugliese
20 minuter + 1 1/4 timme jäsning + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Brunch
Nattjästa frallor
20 minuter + 40 minuter jäsning + tid i kyl + 20 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Fest
Steamed buns med halstrad tonfisk och srirachamajonnäs
1 timme + 1 1/2 timme jäsning + 6 minuter ångning
Foto: Ulrika Pousette
Kakor och bullar
Klassiska semlor – med egen lyxig mandelmassa
Foto: Emma Eriksson
Mackor
Gifflar med spenat, fetaost och valnötter
40 minuter + 1 timme jäsning + 10 minuter i ugn
Efterrätt och dessert
Minisemlor
45 min + 80 min jäsning + 8 min i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Hjärtknäcke med graham och havre
1 timme + 5 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Matbröd
Hönökaka – Bagebrö
30 minuter + 70 minuter jäsning + 5 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Jul
Kryddigt knäckebröd
10 minuter + 1 dygn i kyl + 20 minuter för degen + 9 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Långjäst vörtbröd med tranbär
20 minuter +  5 timmar jäsning + 40 minuter i ugn
Kakor och bullar
Saffransbullar med mandelmassa
Foto: Emma Eriksson
Kakor och bullar
Blåbärsbullar
30 minuter + 1 timme jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Jul
Vörtbröd
Jul
Så gör du godaste lussebullarna – 7 knep (och det är inte kesella!)
30 minuter + 70 min jäsning + 8 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Lammfärspizza med mynta och yoghurtsås
45 minuter + 1 timme jäsning + 20 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Grytbröd med lingon och råg
25 minuter + 5 timmar att jäsa + 1 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Pizza med surkålspesto, morot och potatis och friterad grönkål
50 minuter + 20 minuter jästid + ­­­­­14 minuter i ugn
Foto: Joel Wåreus
Jul
Minivörtbröd
20 minuter + 1 1/2 timmes ­jäsning + 13 minuter i ugn
Jul
Lyxiga lussebullar med kesella