Foto: Lisa Björner
Italienskt
Carne cruda
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Middagstips
Lövbiff med pepparrot och purjopotatis
20 min
Foto: Joel Wåreus
Förrätter
Oxtartar med oxmärg, bränd lökmajonäs och smörgåskrasse
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Förrätter
Rostbiff med rökt sidfläsk
1 timme + 1 timme stektid för köttet + 12 timmar i kyl
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Grytbakad hjortstek med bakat ägg, purjolökscrème och rågbrödsströssel
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Vildsvin - Bookmaker toast
Foto: Charlie Drevstam
Fest
BLT-smörgås med vildsvin
Foto: Agneta Thorsèn
Huvudrätter - varmrätter
Oxtartar med löjrom, torkad lök och kapris
Foto: Agneta Thorsèn
Huvudrätter - varmrätter
Rådjursinnanlår med paprika- och valnöts­sallad
Foto: Holger Edström
Övrigt
Honungs- & lavendelblomsstekt skinka
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Ostfyllt kalvinnanlår med citronslungad pasta
Foto: Ulf Svensson
Huvudrätter - varmrätter
Kryddbräserad nötstek