Foto: Annika Broman
Korv och chark
Krämig rotfruktspytt
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Peter Carlsson
Gourmet och lyx
Hjortstek med betsallad
50 min+1 dygn att dra+1 timme och 25 min i ugn
Foto: Joel Wåreus
Grönsaker
Syrade gulbetor
20 minuter + tid att kallna
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Rostade betor med macadamia, lönnsirap och clementin
20 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Japanskt/koreanskt
Kyckling ramen
30 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Lamm
Vitlöksbräserad lamm­lägg med grönkålsrisotto och höstpickles
45 minuter + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Grönsaker med sjögräs-strössel
10 minuter
Foto: Jakpb Fridholm
Övrigt
Dillsyrade grönsaker
20 minuter + 15 minuter marinering
Foto: Helén Pe
Övrigt
Grönsallad med honungs- och lökdressing
35 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Gourmet och lyx
Carne crudo smaksatt med citron, dragon och olivolja, gulbetor, parmesanost och crostini
50 min
Huvudrätter - varmrätter
Gulbetor med bacon och getost
Huvudrätter - varmrätter
Marockanska lammköttbullar
1 timme
Annonssamarbete
Fisk- och skaldjursgryta med dill och saffran i krämig sås
Foto: Jenny Grimsgård
Nötkött
Oxkinder ”kalops” med citronpicklade gulbetor och pepparrotsfärskost
40 min + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Magnus Skoglöf
Huvudrätter - varmrätter
Ankbröst med steksky, picklade gulbetor och rostad pumpapuré - inspiration till helgens fest
20 min + 55 min i ugnen
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Majskyckling med smörkokta rotfrukter och dragonsås
30 min + 30 min i ugn
Foto: Magnus Skoglöf
Fest
Vintertartelette med havskräfta
40 min + 12 min i ugn
Foto: Magnus Skoglöf
Gourmet och lyx
Kryddstekt hjortrygg med friterad potatis och picklade grönsaker
1 timme + 12 timmar för de picklade grönsakerna att stå
Annonssamarbete
God fisk och skaldjursgryta med dill och saffran
Lamm
Lammracks med ugnsbakade betor och lök samt getostkräm
20 min + 35 min
Foto: Stefan Almers
Gratäng
Timjanstekt oxfilé med jordärtskocksgratäng, citrongrönsaker och varmrökt rödvinssky
60 min + 1 1/2 timme i ugnen
Fest
Mörstekt fläsksida
1 timme + 3 timmar i ugnen + 1 dygn i kylen
Foto: Charlie Drevstam
Gourmet och lyx
Kalvlever med betor, kapris, rökt fläsk och klyftpotatis
45 min + 15 min i ugn