Foto: Ulrika Pousette
Brunch
Nattjästa frallor
20 minuter + 40 minuter jäsning + tid i kyl + 20 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Jul
Kryddigt knäckebröd
10 minuter + 1 dygn i kyl + 20 minuter för degen + 9 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Gröna proteinbröd
20 min + 1 h jäsning + 18 min i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Rårisbröd med solrosfrön
10 min + 1 h jäsning + 35 min i ugn
Foto: Anna Kern
Matbröd
Nässelknäcke
30 minuter + 1 h jäsning + 8 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Fröknäcke
15 minuter + 40 minuter i ugn
Övrigt
Saftigt vörtbröd
ca 7 timmar
Matbröd
Frukt- och nötbröd
10 min + 1 1/2 timme i ugnen
Foto: Agneta Thorsèn
Husmanskost
Skånsk kavring
Brunch
Surdegsbröd med råg och chiafrön
20 min+3 dygn för surdegen+3 timmars jäsning+40 min i ugnen
Foto: Per Ranung
Fest
Valnötsbröd
20 min + 70 min jäsning och 35 min gräddning
Foto: Magnus Skoglöf
Buffémat
Knäckerutor med dinkel och bovete
30 min + 40 min jäsning + 8 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Brunch
Kalljästa valnötsbaguetter
1 timme + 8 timmar i kyl
Foto: Lina Eriksson
Brunch
Skållat grovt bröd
20 min + 8 timmar vila + 30 min jäsning + 1 timme i ugn
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Abborrfilé med tomater, bönor och örter
30 min
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Stekt inlagd strömming
30 min + 1 dygn i kylen
Foto: Michael Förster
Fest
Karelska piroger
Foto: Agneta Thorsèn
Bakning
Pangets knäckebröd
Foto: Holger Edström
Övrigt
Birgits råghjärtan
Foto: Holger Edström
Bakning
Kumminknäcke
Foto: Susanne Almers
Bakning
Julkryddat knäckebröd
Foto: Holger Edström
Frukost
Saftigt rågbröd