Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Färskpotatissallad med äppelsill och dill
30 minuter
Foto: Jonny Lind
Övrigt
Värmande chaidryck
20 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Torskfilé i krämig paprikasås
30 minuter
Foto: Aina C Hole
Bakning
Blåbärsmuffins
15 min + 15 min i ugnen
Foto: Annika Broman
Efterrätt och dessert
Fattiga riddare på lussekatter
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Jul
Saffranskaka med mandelmassa och ingefärspäron
25 minuter + 40 minuter i ugn
Fest
Janssons frestelse
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Gang garee gai – kycklingcurry från Thailand
Foto: Lina Eriksson
Gryta
Curry med kyckling, bönor, sötpotatis och svart ris
45 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Frukt och bär
Päronkaka med nötter och choklad – utan gluten
30 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Frukt och bär
Ugnsbakade päron Belle Hélène
15 minuter + 2 1/2 timme i ugn
Foto: Lina Eriksson
Gratäng
Kaviarfisk med lök och dill
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Finskt
Ålandspannkaka med katrinplommonkräm och vispad grädde
20 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Choklad
Chocolate pecan pie
25 minuter + 20 minuter i kyl + 40 minuter i frys + 30 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Efterrätt och dessert
Perfekt kladdig kladdkaka
30 min + 20 min i ugnen
Foto: Peter Carlsson
Övrigt
Sötpotatis­pudding
20 minuter + 1 3/4 ­timme i ugn
Foto: Fanny Hansson
Huvudrätter - varmrätter
Rostad pumpasoppa med kokosgrädde, pumpakärnor och granatäpple
25 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Halloween
Pumpapaj med pekannötter
30 minuter + 1 timme 15 minuter i ugn
Annonssamarbete
Sfizio di mare – Pastarullar med skaldjursfyllning
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Frukt och bär
Äppelpaj med citron och timjan
Foto: Stefan Wettainen
Frukt och bär
Ananascarpaccio med kokoskräm och örtsorbet
30 minuter + 2 1/2 timme i ugn + 24 timmar i kyl
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Små toscavalnötspajer
40 minuter + 1 timme för degen att vila + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gryta
Recept på vegansk pulled aubergine Vindaloo
30 minuter + 30 minuter i ugn