Foto: Anna Kern
Student
Studenttårta
11/2 h + 12 h i kyl + 40 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Maräng- och jordgubbstårta
30 minuter + 3 h i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Kakor och bullar
Påskbakelse med mockagrädde och marsipan
45 minuter + 6 minuter i ugn
Fest
Hasselnötsmousse med kanderade nötter och chokladfudgesås - nötkavalkad med en extra touch
40 min + 2 timmar att stelna
Jul
Vit jultårta
1 timme + 40 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Jul
Marshmallows med polkasmak
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Efterrätt och dessert
Mörk chokladmousse
40 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Gurksorbet med kavring, fänkål, saltad gurka och pepparrot
1 timme
Foto: Charlie Drevstam
Fest
Kanel- och pumpaglass
30 min + 40 min i glassmaskinen
Foto: Eva Hildén Smith
Efterrätt och dessert
Halloweentårta – spökligt gott!
30 min + 20 min i ugn + tid att svalna
Foto: Per Ranung
Övrigt
Glasstårta (parfait) med saltkola och mandel
30 minuter + 5 h i frys
Foto: Eva Hildén Smith
Övrigt
Lättfryst passionsfruktscheesecake
40 minuter + 5 timmar i kyl + 1 timme i frys
Foto: Stefan Wettainen
Frukt och bär
Ananascarpaccio med kokoskräm och örtsorbet
30 minuter + 2 1/2 timme i ugn + 24 timmar i kyl
Foto: Anna Kern
Övrigt
Chokladpannacotta med syltad apelsin
20 minuter + 6 timmar i kyl och frys
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Vaniljpannacotta med jordgubbsgelé och körsbärsblom
20 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Lisa Björner
Jul
Mjölkchokladmousse med glöggmarinerade citrusfrukter och krokant
40 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Holger Edström
Bakning
Hallonmoussetårta på chokladkokosbotten
Foto: Ulrika Pousette
Frukt och bär
Citronfromage med röda vinbär
40 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fest
Fransk blanc-manger med konjaksflamberade plommon
40 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Annika Broman
Frukt och bär
Jordgubbsmousse
20 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Lisa Björner
Italienskt
Mascarponecheesecake med lingon- och kolasås
40 minuter + 8 timmar i frysen + 30 minuter temperering
Foto: Åsa Dahlgren
Övrigt
Yoghurtpannacotta med passionerade jordgubbar
15 minuter + 30 minuter för smeten att stå + 4 timmar i kyl
Foto: Jakob Fridholm
Övrigt
Rabarberkräm med färskostmousse och rostad vit choklad
 45 minuter + 12 timmar i kylen + 20 minuter i ugn