Foto: Lina Eriksson
Fisk
Romsill
10 minuter + 1 dygn i kyl
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Sushi rolls med friterade räkor
45 minuter
Foto: Lisa Björner
Fisk
Röding med äpple och ängssyra
40 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Färsk laxtartar med avokado och forellrom
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Förrätter
Potatis- och purjolöksrösti med lax och dillost
20 minuter
Foto: Annika Broman
Brunch
Pocherat ägg med sparris och örtcrème
40 minuter
Fisk
Rimmad torsk med vinbärsbräserad fänkål, sojabönskräm och forellrom
45 min + 2 timmar för fisken att rimma
Foto: Joel Wåreus
Förrätter
Lax med forellrom och mandelpotatissallad
20 min + 3 timmar i kylen
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Fish and Chips i ny tappning! Gös med krispig potatis och vinkokt ärtpuré
1 timme
Fisk
Lättrökt lax, avokado, syrad lök, forellrom och pepparrot
40 min + 1 timme i rumstemperatur + 25 min i kylen + 20 min i ugn
Foto: Magnus Skoglöf
Fest
Havskräftsconsommé med sylta på hav samt fänkålspuré
2 timmar + tid i kylen
Foto: Magnus Skoglöf
Fest
Varmrökt regnbåge med crème fraiche, gurka och forellrom
10 min
Foto: Charlie Drevstam
Fest
Pepparrotsgravad strömming med vattenkrasse
20 min + 12 timmar i kylen
Foto: Per Ranung
Fest
Laxröra på kanapé
20 min
Foto: Charlie Drevstam
Grönsaker
Ärtsoppa med pepparrot och forellrom
20 min
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Smörgås med pocherat vaktelägg, forellrom och sparris
40 min
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Regnbåge med fänkål och forellrom
45 min
Foto: Lina Eriksson
Buffémat
Grön sparris med västerbottenscrème och forellrom
Foto: Charlie Drevstam
Fest
Lättgravad röding med kryddost royal
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Mildrökt lax med gurka äpple, pepparrot och yoghurt
Foto: ULRIKA POUSETTE
Buffémat
Matjessilltartar med parmesanost och forellrom
Foto: Susanne Almers
Gourmet och lyx
Svamptoast
Foto: Agneta Thorsèn
Förrätter
Sillkotletter med forellrom