Foto: Helén Pe
Fisk
Ca Lax La Vong – lax la vong
30 minuter + 2 timmar i marinad
Fest
Vietnamesiska vårrullar
45 MIN
Foto: Helén Pe
Fläskkött
Suon Rim Kam - kamben med apelsin
20 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Kongbiji jjigae – koreansk gryta med kimchi och sojabönor
40 minuter + 12 timmars blötläggning
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Gang garee gai – kycklingcurry från Thailand
Foto: Lina Eriksson
Gryta
Curry med kyckling, bönor, sötpotatis och svart ris
45 minuter
Foto: Lisa Björner
Förrätter
Asiatiska knivmusslor med sesam, chili och lime
20 minuter + 12 timmar i kyl
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Asiatisk kålsallad
30 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Dumplings med vietnamesisk dippsås
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Fisk
Röd curry- och kokossoppa med torsk och risnudlar
15 minuter
Foto: Lina Eidenberg Adamo
Gryta
Karamelliserad fläsksida med hela ägg
30 minuter + 1 timme marinering + 2 timmar kokning
Foto: Lina Eidenberg Adamo
Övrigt
Minnas snabbkimchi
15 minuter + 3 + 8 timmar i kyl
Foto: Lina Eidenberg Adamo
Sås och marinad
Don’t panic-sås
15 minuter + 30 minuter marinering
Foto: Lisa Björner
Gryta
Blomkålscurry
30 minuter
Svensk Fågel
Årets kycklingrecept och tävling: Vinn en årskonsumtion av svensk kyckling!
45 min
Foto: Åsa Dahlgren
Grönsaker
Krämig sötpotatissoppa med mandel- och koriandertopping
30 minuter
Foto: Roland Persson
Japanskt/koreanskt
Kimchi
1 h + 12 h i rumstemperatur + 2 veckor att mogna
Annonssamarbete
Vabbruaris bästa soppa: kyckling med kokosmjölk och lime
45 min
Köksskolan
Vietnamesisk nudelsoppa med frikadeller och kyckling
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Fiskkakor med smak av Vietnam
25 min
Foto: Arne Adler
Huvudrätter - varmrätter
Kycklingwok med nudlar
Foto: Per Ranung
Övrigt
Asiatisk köttfärssås med glasnudlar - servera med jordnötter och koriander
20 min
Huvudrätter - varmrätter
Chicken green curry