Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Krämig kycklingtagliatelle med portabellosvamp och dragon
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Tarte flambée med sparris och salladslök
40 minuter + 40 minuter jäsning
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Smörgåstårta med löjrom och räkor
50 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Skagensill med pepparrot
15 minuter + 1 dygn att dra
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Huvudrätter - varmrätter
Sallad med snabbgravad lax och räkor
30 minuter + tid för gravning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Fyllda ägghalvor med picklade senapsfrön
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Ägg fyllda med räkor och löjrom
30 minuter
Foto: Annika Broman
Sillknäcke
10 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Purjolöksgravad lax med senapscrème och ättiksgurka
40 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Lisa Björner
Fest
Parmesanchips med citronkräm och löjrom
15 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Fisk
Ca Lax La Vong – lax la vong
30 minuter + 2 timmar i marinad
Foto: Stefan Wettainen
Fisk
Löjromspizza med västerbottensost och picklad lök
10 minuter +  20 minuter för löken att stå + 10 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Potatis och rotfrukter
Bakad sötpotatis med fetaoströra och koriander 
15 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Övrigt
Snittar med getostkräm
15 minuter
Foto: Per Ranung
Köp hem 5
Gnocchi med svamp och spenat
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Fiskbiffar med dill, rostad sparrisbroccoli och bulgur med mandel
30 minuter
Foto: Emma Eriksson
Mackor
Böcklingwraps
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Korianderdressade palsternackor med stekt lax och limesås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Fisk
Het tonfiskröra med crostini
10 minuter
Foto: Christina Sundien
Grönsaker
Stekt kronärtskocka med citroncrème
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Kycklinggryta med äpple och dragon
40 minuter
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Vegetarisk sill i skärgårdsröra
15 minuter + 15 minuter marinering
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Västerbottenspaj med löjrom och crème fraiche
20 min + 30 min för paj degen att vila + 40 min i ugn