Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Färskpotatissallad med äppelsill och dill
30 minuter
Foto: Emmy Lundström
Övrigt
Citronlemonad med lavendel
10 minuter + tid att kallna
Foto: Anna Kern
Buffémat
Minifrittata med nässelchips
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Student
Studenttårta
11/2 h + 12 h i kyl + 40 min i ugn
Foto: Emmy Lundström
Övrigt
Örtsallad med cantaloupe
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Krämig kycklingtagliatelle med portabellosvamp och dragon
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kyckling och fågel
Helstekt kyckling med senapssky och ljummen potatissallad
40 minuter + 11/4 timme i ugn
Foto: Per Ranung
Buffémat
Ricotta- och gräslökspaj med tomatsallad
25 minuter + 30 minuter i frys + 35 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Saft, sylt, gelé och marmelad
Rabarber- och citronsaft
15 minuter + avrinningstid
Foto: Ulrika Pousette
Buffémat
Tarte flambée med sparris och salladslök
40 minuter + 40 minuter jäsning
Brunch
Spenatvåfflor med kallrökt lax och picklad rödlök
40 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Dop
Smörgåstårta med löjrom och räkor
50 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Skagensill med pepparrot
15 minuter + 1 dygn att dra
Foto: Anna Kern
Sås och marinad
Citronyoghurt
5 minuter
Foto: Anna Kern
Fest
Spritsig rosévinssangria
10 minuter
Foto: Emmy Lundström
Drinkar
Champagnedrink med fläder och citron
5 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Rabarber-cosmopolitan
10 minuter
Fest
Fredagsdrinken – Så gör du Rosé sangria
10 min
Fest
Fredagsdrinken – Så gör du Passion Sour
10 min
Fest
Fredagsdrinken – så gör du Rosé sangria
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Rabarbertonic
10 minuter + 1 timme för lagen att dra
Foto: Nils Erlandsson
Fest
Fredagsdrinken – så gör du Champagne Cobbler
10 min
Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Färskpotatissallad med äpple, lök, dill och krasse
30 minuter