Foto: Åsa Dahlgren
Övrigt
Rödbetsplättar med getost, valnötter och rucola
25 minuter
Foto: Björn Tesch
Kyckling och fågel
Kycklinggryta med chèvre och sparris
30 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Jonny Lind
Övrigt
Quinoasallad med granatäpple, pekannötter, chèvre och spenat
25 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Kött
Minilammburgare med chèvre och färska fikon
20 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Saltbakade rödbetor med chèvre, pinjenötter och grönkål
30 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Jul
Smördegstarte med glögg-glaserad lök och chèvre
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Tomatsallad med hallon, basilika och chèvrekräm
10 minuter
Foto: Emmy Lundström
Övrigt
Smördegsskålar med chèvre, valnötter och rosmarin
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Chèvrepaj med valnötter och päron
15 minuter + 15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Rödbetsbiffar med getost och matvetesallad
30 minuter
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Carpaccio på betor med getoströra och sötsalta mandlar
30 minuter
Foto: Anna Kern
Pasta
Svamplasagne med knaprigt täcke
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Stephanie Bjelkstam
Matbröd
Focaccia med röror
30 minuter + 1 1/2 h jäsning + 20 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Kyckling och fågel
Kyckling­filéer med valnötshonung, grillad grönsakssallad och chèvre
25 minuter + 25 minuter på grillen.
Foto: Holger Edström
Förrätter
Petits choux med getostcrème och fikonchips
Annonssamarbete
Pizza Rosso – ett vegetariskt middagsalternativ för hela familjen!
1 h
Huvudrätter - varmrätter
Gulbetor med bacon och getost
Grönsaker
Chèvre chaud med smörslungade kantareller och syltad rödlök
30 min
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Carpaccio på rödbetor med späd sallad, chèvrekräm och rostade valnötter
25 min + koktid för ­rödbetorna
Förrätter
Enkel omelett - så gör du den helt perfekt
Foto: Anna Kern
Mackor
Chèvre chaud med haricots verts och valnötter
20 min
Foto: Lisa Björner
Franskt
Carpaccio på rödbetor med späd sallad, chèvrekräm och valnötter
Foto: Joel Wåreus
Snittar
Friterad chèvre med hjortrondipp
30 min + 30 min i kylen