Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Färskpotatissallad med äpple, lök, dill och krasse
30 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Gnocchi med körsbärstomatsås, mozzarella och krispig salami
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Grilla
Grillade kalvmedaljonger, chorizo och aubergine med valnötsvinägrett
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Korianderdressade palsternackor med stekt lax och limesås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Kött
Köttfärssås med zucchini och röda linser och bönpasta
15 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Christina Sundien
Huvudrätter - varmrätter
Fänkålspizzor med gorgonzola
30 minuter + 30 minuter koktid + 12 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Grönsaker
Sallad med rödkål, pomelo, hampafrön och balsamicodressing
15 minuter
Foto: Per Ranung
Jul
Stekt kålsallad med valnötter och balsamvinägrett
20 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Helstekt kalkon
Foto: Joel Wåreus
Grönsaker
Fräsch waldorfsallad på Långbros vis
30 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Övrigt
Rökt dovhjortsrostbiff med selleripuré och calvadospicklat äpple
1 timme + 20 minuter i röken
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Dillkyckling
30 minuter
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Balsamicostekt rödkål med quinoa, granatäpple och rostade mandlar
25 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Lax
Baguettesnittar med rökt lax och asiatisk coleslaw
20 minuter
Foto: Peter Carlsson
Kött
Lammstek med mintsås och ugnsrostad potatis
45 minuter + 2 1/2 timme i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Kött
Långkokt högrev med picklad blomkål och svamp
30 minuter + 10-12 timmars koktid + tid att kallna
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Grillat lamm med tomatsallad, syrad lök och friterad färskpotatis
1 1/2 timme  + 1 1/4 timme kokning + tid på grillen
Annonssamarbete
Tomteröd sill i tomatsås
Foto: Ulrika Pousette
Frukt och bär
Lingonvinägrett
10 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Halloween
Pumpachutney
30 minuter + 35 minuter kokning
Foto: Ulrika Pousette
Halloween
Grillad hängmörad biff med ugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli - perfekt helglyx
Ca 1 timme + 40 min i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Förrätter
Kycklinglevermousse med rödvinsmarinerade fikon och honungsvalnötter
30 minuter + 1 timme i kylen
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Rödkålssallad med tranbärsdressing
15 minuter