Foto: Anna Kern
Student
Studenttårta
11/2 h + 12 h i kyl + 40 min i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Bakning
Våfflor med kardemumma, dulce de leche och karamelliserad banan
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Frasiga våfflor med karamelliserad banan och yoghurtglass
1 timme
Foto: Stefan Wettainen
Kakor och bullar
Påskbakelse med mockagrädde och marsipan
45 minuter + 6 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Fest
Steamed buns med halstrad tonfisk och srirachamajonnäs
1 timme + 1 1/2 timme jäsning + 6 minuter ångning
Foto: Stefan Wettainen
Matbröd
Snabba ost- och olivbröd
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Brunch
Scones med hampa- och solrosfrön
15 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Aina C Hole
Bakning
Blåbärsmuffins
15 min + 15 min i ugnen
Foto: Christina Sundien
Huvudrätter - varmrätter
Fänkålspizzor med gorgonzola
30 minuter + 30 minuter koktid + 12 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Jul
Saffranskaka med toscatäcke
20 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Jonny Lind
Frukost
Glutenfria saffransscones med getostkräm och fikonmarmelad 
20 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Jul
Saffranskaka med mandelmassa och ingefärspäron
25 minuter + 40 minuter i ugn
Jul
Mjuk pepparkaka med citronfrosting och lingon
30 min + 40 min i ugn
Jul
Vit jultårta
1 timme + 40 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Frukt och bär
Saftig äppelkaka
15 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Chokladmuffins med kolafrosting och chokladbitar
40 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Brownie med nougat och choklad
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Kladdkaka med maräng
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Chokladtårta med kaffesmak och kanderade mandlar
45 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Annika Broman
Efterrätt och dessert
Mjuk saffranskaka med krämig apelsinglasyr
Foto: Magnus Carlsson
Frukost
Våfflor med jordnötssmör och äpple
30 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Kakor och bullar
Kolasnittar med kokos och choklad
25 minuter + 15 minuter i ugn
Jul
Saffransrulltårta med björnbär och färskost
20 minuter + 8 minuter i ugn