Foto: Lisa Björner
Gourmet och lyx
Anklevermousse på crostini med fikon och brynt salvia
15  minuter
Foto: Ulf Svensson
Gourmet och lyx
Fläskfilé med anklever, färska fikon och portvinssås
Foto: Lars Paulsson
Gourmet och lyx
Ankleverterrine med mandel och russin
Foto: Stefan Almers
Huvudrätter - varmrätter
Bräckt anklever med trädgårdssallad och rödbetsvinägrett
Förrätter
Anklever med kanderade mandlar och russin
10 min
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Baguette gourmande
10 min
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fest
Anklevermousse med stjärnanissyltat päron och rödlöksmarmelad
15 min
Foto: Per Ranung
Fest
Ankleverkanapé
30 min
Foto: Ove Lindfors
Gourmet och lyx
Crostini med anklevermousse och fikonchutney
Foto: Tomas Yeh
Frukt och bär
Ankleverspett med päron- och fikonsalsa
Foto: Thomas Yeh
Kyckling och fågel
Ankleversnacks med fikon
Foto: Stefan Almers
Fest
Ankleversnittar med äppelkompott
Foto: Agneta Thorsèn
Gourmet och lyx
Crème Ninon med kaninballottine och jordärtskockskompott
Foto: Ulf Svensson
Fest
Anklever- och karljohanssvampterrine med sauternesgéle och havrekryddflarn
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Ankleverravioli, tryffelskum och svartrotschips
Foto: Holger Edström
Förrätter
Anklever med balsamico
Foto: Holger Edström
Gourmet och lyx
Ankleverterrine med aprikosdressing