Här hittar du hela menyn från prinsbröllopet – från förrätt till efterrätt

Tårtan, huvudrätten, efterrätten. Ja allt har varit en gåta fram till igår när prins Carl Philip gifte sig med Sofia Hellqvist.

Annonsen laddas.

Många har varit ivriga i att få veta vad som ska serveras på Carl Philips bröllop som ägde rum den 13e juni i år. Här är hela menyn. Från förrätt till efterrätt.

MENY

Vit sparris ”Prinsessan Sofia”
kokt i fläderblomslag med älvdalsrom,
sparris- och gräslöksemulsion

Koriandersjuden havskräfta med spishalstrad pilgrimsmussla,
grankryddad yuzudressing, harsyra och spritärtor

Stekt, lättrimmad gös från Hjälmaren
med grillade primörgrönsaker, karamelliserad
crème-fraiche och rökt smör

Persika- och hallontartelett
med vit choklad, Champagne- och persikosorbet

VIN

Aperitif

Champagne Diebolt-Vallois Brut Tradition

Pommery Grand Cru Millésimé 2005 Champagne

Trimbach Riesling Vieilles Vignes de Prince 2011 Alsace

Radford Dale “Freedom” 2012 Pinot Noir Elgin

Château Suduiraut 2002 Sauternes

Källa

 

fredrikbyline