Godaste glöggen gör du själv

Alla vill vi njuta av god glögg i juletid – med eller utan alkohol. Men hur gör man sin egen alldeles speciella kryddning? Våra experter tipsar.

glogg_2

När kylan biter ute är det härligt att värma sig med en kryddig glögg. Alla har vi olika favoriter – vit glögg, stark glögg eller vår egenkryddade glögg. Om du tröttnat på vanlig köpeglögg så är det superenkelt att sätta krydda på den eller att göra din helt egna.

Allt om Mat:s Charlotte Jenkinson har sin favoritkryddning som du inte får missa!

Traditionsälskaren måste spana in den här glöggen från 1870!

Vågar du testa dunderglöggen?

För dig som ändå är nyfiken – här är smaken på årets glögg från Blossa!

Julens bästa erbjudande: 3 nr av Allt om Mat + kvalitétskniv från Fiskars + förkläde för bara 98 kr! Läs mer här!