Receptet är för en portion och mackan tar ungefär en kvart totalt att tillreda.

Du behöver:

Gör så här:

  1. Pochera ägget i en kastrull med sjudande vatten i 2-3 minuter.
  2. Under tiden rosta lätt brödskivorna och bred dem med Philadelphia. Lägg på spenatbladen på smörgåsen och addera det pocherade ägget.
  3. Smaka av med salt och peppar och toppa med resterande del av brödet.

philaegg

För dagar då du inte behöver något riktigt lika mättande är det perfekt med ägg och rostat bröd med Philadelphiadipp.

 

Du behöver:

Gör så här:

  1. Koka ägget i en kastrull med sjudande vatten i ca 4 minuter, för löskokt ägg.
  2. Samtidigt rosta brödet och bred det med Philadelphia. Strö över lite svartpeppar och skär det i längder ca 2 cm breda.
  3. Servera brödstängerna med ägget.

Vill du ha fler goda frukosttips, titta efter i vår receptbank och kom du igång sent så är det lika bra att göra frukosten till brunchGoda tips som funkar både till vardagar och helg hittar du här och har väl inte missat att du kan vinna en resa om du förevigar ditt härligaste ögonblick!

NUVARANDE Ge din frukost ett lyft – testa Energimackan och ägg med dipp
NÄSTA Låt frukosten ta tid – vi har inspirationen