Klart på en timme – lyxig fredagsmiddag med oxfilé och sötpotatiscrème

Konceptet ”Fredagsgourmet” är ett stående inslag i  Allt om Mat. Det är en lyxigare middag som passar utmärkt till helgen, men som inte tar mer än en timme att slänga ihop. I den här videon kan du se hur du gör månadens Fredagsgourmet. Hela receptet hittar du i ditt senaste nummer av Allt om Mat.

Annonsen laddas.


Fredagsgourmet från Allt om Mat nr. 13: Oxfilé, sötpotatiscrème och saltbakad potatis

Augusti är skördemånad, vilket syns tydligt i butikernas grönsaksdiskar som till brädden fyllts med färska grödor. Efter sommarens lätta måltider och sallader längtar vi nu efter något lite matigare. Det här receptet på oxfilé, sötpotatiscrème och saltbakad potatis passar utmärkt som en lyxigare fredagsmiddag och blir klar på en timme.


Fredagsgourmet från Allt om Mat nr. 12: Tonfisktataki med nudlar