Först semmelwrapen – nu wraptårtan

Som en minst lika god uppföljare till semmelwrapen är nu tårtwrapen här. Vintersuccén har fått en efterträdare.

Annonsen laddas.

Den nya wraptårtan verkar inte heller ha undgått någon.

– Den är jättepopulär. Lika poppis som semmelwrapen, säger Anna som jobbar på Hanna Larssons konditori, till Metro.

Wrapen bakades för första gången i onsdags och den får samma bemötande som semmelwrapen. Wraptårtan innehåller likadant bröd som semmelwrapen med vispgrädde, jordgubbar och smultronsylt.

Det är dock inte Hanna Larssons Konditori som kan ta åt sig äran för wraptårtan.

– Det var en kund som skickade en bild och frågade om vi kommer göra en sån här, och jag sa direkt att det testar vi! Så jag kan inte ta åt mig äran för att vara upphovsman till idéen, säger Veronica Carlsson.
För den som inte bor i närheten av konditoriet och vill göra egna så menar hon att man ska fokusera på de färska bären.

– Tänk på balansen med sylten och satsa på mycket färska jordgubbar, nu börjar de smaka så gott, fortsätter hon.

 

fredrikbyline