Lyxig kryssning med Årets kock!

Missa inte chansen att kryssa med Allt om Mat och Årets kock 22–23 april! Följ med oss på ett spännande dygn ombord, med massor av mat- & dryckesupplevelser. 200 kronor rabatt för prenumeranter!

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN till ett härligt dygn till sjöss! Tillsammans njuter vi av ett dygn fyllt av god mat och dryck, spännande möten och härlig matinspiration. På kvällen serveras en unik trerättersmeny specialkomponerad av ÅRETS KOCK JOHAN BACKÉUS, exklusivt för Allt om Mat.

Ombord kan du lyssna på intressanta föreläsare och mingla med våra kända matprofiler. Dessutom bjuder vi på mängder av provsmakningar. Du kan också köpa böcker till specialpris.

KRÖGAREN FREDRIK ERIKSSON, som själv vunnit Årets kock 1987, numera ordförande i Årets kocks jury, berättar om tävlingen och sitt arbete med att utveckla svensk gastronomi. Han driver Långbro Värdshus och Asplunds och öppnar snart ny restaurang på Nationalmuseum.

VINKRYSS
Om kryssningen:

När: 22 – 23 april. Båten avgår kl. 18:00 den 22 april och angör hamn kl. 15:45 den 23 april.
Var: Incheckning på Birkaterminalen, Stadsgården i Stockholm

Prenumerantpris: Från 1670kr/person, ange kod EVALLT och ditt
prenumerationsnummer som finns på fakturan eller tryckt på baksidan av tidningen.

BOKA HÄR FÖR PRENUMERANT! 

Ordinarie pris: Från 1870 kr/person, ange kod EVALLEJ.

BOKA HÄR FÖR ORDINARIE PRIS! 

Detta ingår:

  • Bufféfrukost, förmiddags- och eftermiddagskaffe, fördrink, 3-rättersmiddag inklusive öl, vin och kaffe.
  • Mingel med våra utställare.
  • Föreläsningar med spännande talare.
  • Möte med vinnaren i Årets kock 2017 – Johan Backéus!
  • Välfylld goodiebag.

Fullständigt program publiceras på www.alltommat.se en månad före avresa, med reservation för eventuella förändringar.