Bubblande drinkar

Blanda drinkar på mousserande vin. Superenkelt och läskande.

Annonsen laddas.

MIMOSADRINK
Servera gärna den läskande drinken med jordgubbsisbitar. Dela jordgubbar i bitar och lägg dem i en islåda. Fyll på med vatten och frys in.

1 liter:
3 dl     ananasjuice
1 st     flaska mousserande vin, gärna rosé
20 st     isbitar, gärna med jordgubbar i

1 Blanda juice och vin i en tillbringare. Ställ kallt cirka 30 minuter.

2 Fördela isbitarna i glas. Fyll på med juice- och vinblandningen.
Recept:  Leva & bo/ Lena Söderström

 

 

KLASSISK BELLINI
En klassisk drink med frisk persikosmak och bubbel.

1/3 persikojuice, av god kvalitet
2/3 kall champagne, eller annat mousserande vin

Häll persikojuice i champagneglas. Fyll upp med mousserande vin, rör om och servera genast.
Recept: Leva och bo/ Caroline Hofberg

 

 

DESSETDRINK MED HALLON
4 personer:
0,5 l     hallonsorbet
75 cl     mousserande vin, Asri Cinzano
1 dl     hallon, färska

Desserten väntar lugnt
i kyl och frys och blandas precis före servering.
Lägg kulor av sorbet i glas. Häll på mousserande vin och lägg i hallon.