Allt om Mat:s Vinapp – Nu i ny version med ekoviner!

Missa inte Allt om Mat:s Vinapp, där Allt om Mat:s vinexperter provat, betygsatt och recenserat alla viner i Systembolagets ordinarie sortiment. I den nya versionen kan du också söka på ekologiska viner.

Det här får du med Allt om Mat:s Vinapp:

ALLA NYHETER Alla nya viner testas innan de släpps på Systembolaget. Du får ett pushmeddelande när det finns nyheter att hämta.

PÅ LAGER? Kolla om vinet finns på ditt närmaste Systembolag. Kartfunktioner och lagerstatus hittar du i appen

DINA FAVORITER Samla dina favoriter i ett eget vinbibliotek.

aom_vin_logo
Det är gratis att ladda ner appen. Vill du ha nyhetsuppdateringar (alla viner vi provar och recenserar) och kunna lägga till fler viner i inköpslistan och som favoriter kostar prenumerationen 20 kronor per månad eller 129 kronor per år. Appen fungerar på iPhone och iPod touch och du laddar ner den via iTunes App Store.

 

Ladda ner appen från iTunes här!

ekoviner

– Vi är extremt stolta över Allt om Mat:s vinapp. Precis så här ska vi arbeta med vår digitala utveckling. Para ihop våra starka varumärken med landets bästa experter, och erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder som vi vet att de efterfrågar. Tjänster som gör våra läsares liv enklare, säger Frida Boisen, digital chef på Bonnier Tidskrifter.

Projektledare för appen är Oscar Söderlund, digital expert på Bonnier Tidskrifters marknadsavdelning.

– Vi vet att många av våra mat- och vinintresserade läsare värdesätter våra vinexperters betyg och omdömen när de ska göra sina inköp. Här kunde vi utveckla en produkt för våra läsare, så att de direkt när de står vid hyllan på Systembolaget får veta exakt vad vår vinpanel anser om vinerna, säger Oscar Söderlund.

IMG_6303

Andra smarta funktioner i Allt om Mat:s vinapp innefattar kartfunktion till närmaste Systembolag, lagerstatus där du kan se vilka viner som Systembolagen i ditt område har i butik och att samtliga viner sökbara på pris, namn, typ av vin, varunummer, land eller region.

– Dessutom kan man sätta sina egna betyg på vinerna och spara i sin inköpslista, säger Oscar Söderlund.

 

IMG_6306

 

NUVARANDE Allt om Mat:s Vinapp – Nu i ny version med ekoviner!
NÄSTA Mall för pepparkakshus