6 recept med ostbågar

Ostbågar är lite av en vattendelare i snackshyllan – men krossar du dem så funkar de till mer än bara fredagsmys!

6 sätt att krydda maten med krossade ostbågar:

  1. Som topping på tacos.
  2. Som krydda i potatis- eller rotfruktsgratängen för en mild cheddarsmak.
  3. Som dekoration på smörgåstårtans kanter – den får inte bara en vacker gul färg, smaken förhöjs också.
  4. Som panering på kycklingfilé.
  5. Piffa till snittar och plockmat (till exempel färskostbollar rullade i ostbågskross – mums!)
  6. Favoriten: Kavring + färskost + räkor – toppat med krossade ostbågar (pröva innan du fördömer det ;))

För dig som älskar sega ostbågar? Så gör du färska ostbågar sega:

NUVARANDE 6 recept med ostbågar
NÄSTA Bästa knepet – så här gör du ostbågarna ännu godare!